Skip to main content

Winkelmand

Close Cart

Over Mariflo

Zaakvoerder van Mariflo is Marieke Lanckriet. Door haar jarenlange ervaring in deur– en meubelbeslag voor de interieurbouwer en schrijnwerker, heeft ze in 2022 Mariflo opgericht. Kwaliteitsvol beslag aanbieden die aan alle mechanische of esthetische vereisten voldoet, is wat haar elke dag opnieuw drijft.

Naast kwaliteit is service het andere kernwoord bij Mariflo. Marieke zal er alles aan doen om jouw producten onder de beste service te leveren. Gemaakte afspraken worden nagekomen, een afgesproken datum wordt gerespecteerd. Wat je niet in de webshop vindt, kun je via mail opvragen. Spoedleveringen of bijbestellingen… Mariflo schiet meteen in actie.

Onze garanties

Snelle levering

Mariflo kiest alleen voor kwalitatieve partners met een vlotte aanlevering. Zo genieten onze klanten altijd van goede producten die bovendien ook snel geleverd worden.

Service & Advies

Op zoek naar een specifiek systeem of beslag? Dankzij onze ervaring geven we je steeds gericht advies. We staan dan ook iedere dag paraat om je te helpen.

Uitstekende kwaliteit

Mariflo staat voor kwaliteit en verwacht dit ook van haar leveranciers. Daarom zijn alle producten in het gamma van ijzersterke kwaliteit. Steeds getest én goedgekeurd!

Vragen Of Offerte?

contact@mariflo.be
T 0475 344 787

Leon Bekaertlaan 3i
9880 Aalter